Has the forum been having some problems >>> - Equation of Time

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Has the forum been having some problems >>>

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • TKite
    replied
    Yep... attachments are not able to be uploaded.
    Must be CCP interference LOL

    Leave a comment:


  • George W. Olney
    replied
    I've also found out that I can't load attachments, i.e. photographs. Hope that gets fixed soon. I don't want to go back to a photohosting site.

    George

    Leave a comment:


  • Markkershaw
    replied
    Originally posted by Watch Carefully View Post

    Yes indeed, Mark. Unfortunately, there was a hack/phishing issue.

    I'd recommend that members refrain from clicking on links in any e-mail purporting to come from EOT.
    Instead, log on directly to the site and access your private messages from here.
    Also, change your password, if you're using one here that's old and possibly compromised.

    This should help keep us safe from this happening again.
    Cheers!
    Brad
    Thanks.

    Leave a comment:


  • Watch Carefully
    replied
    Originally posted by Markkershaw View Post
    I havent been able to load the forum for a few days, was there a problem?
    Yes indeed, Mark. Unfortunately, there was a hack/phishing issue.

    I'd recommend that members refrain from clicking on links in any e-mail purporting to come from EOT.
    Instead, log on directly to the site and access your private messages from here.
    Also, change your password, if you're using one here that's old and possibly compromised.

    This should help keep us safe from this happening again.
    Cheers!
    Brad

    Leave a comment:


  • Chris
    replied
    There was a hiccup, but thanks to the fine folks behind the scenes it's been resolved.

    Leave a comment:


  • Markkershaw
    started a topic Has the forum been having some problems >>>

    Has the forum been having some problems >>>

    I havent been able to load the forum for a few days, was there a problem?
Working...
X